1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
suter [353]
3 years ago
14

8. Roger broke out in an awful rash after hiking in an area where poison oak grows. he is likely suffering from______.

Health
2 answers:
leonid [27]3 years ago
8 0
I will do them one by one okay the 1st one is allergy

lina2011 [118]3 years ago
7 0
Hello There!

8. Roger broke out in an awful rash after hiking in an area where poison oak grows. He is likely suffering from _____

Answer : B. An allergy

9. If you wanted to research the components of a well - balanced diet, which federal agency's website would you visit?

Answer: A. USDA

10. Which is the federal agency that encompasses the CDA, FDA and NIH?

Answer: B. EPA

11. You can spread allergies to another person. True or False

Answer: False

12. Food poisoning is infectious. True or False

Answer: False

13. Government run health - agencies are funded with taxpayers' dollars. True or False

Answer: True

14. Alzheimer's and other forms of dementia are infectious. True or False

Answer: False

15. You can catch <span>mononucleosis by kissing someone who has it. True or False?
</span>
Answer: True

16. H<span>and-washing will prevent most types of cancer. True or False?
</span>
Answer: False

17. C<span>ancer and allergies are examples of environmentally influenced diseases. True or False?
</span>
Answer: True

18. It is safe to cut vegetables on the same surface after cutting raw meat without washing between preparations. True or False?

Answer: False

19. V<span>iral infections can be cured with antibiotics. True or False?
</span>
Answer: True

20. Y<span>ou can spread a cold by sharing popcorn at the movies. True or False?

Answer: True </span>

Hope This Helps You!
Good Luck :) 

- Hannah ❤
You might be interested in
Why shouldn't you use your thumb when taking a pulse? A. The thumb is not sensitive enough to feel an accurate pulse. B. It is p
hammer [34]

Answer

D

Explanation

When you're taking someone else's pulse, you shouldn't use your thumb to take it because you might confuse your pulse for theirs.

6 0
2 years ago
Explain the effects that alcoholism has on school performance and give two suggestions that you would give a student to help the
kupik [55]

Alcholicism kills brain cells and two suggestics would be to go to a rehab or speak to a therapist

3 0
3 years ago
What best describes drug abuse?
Verdich [7]
Overdose or either being impatient with your self and goin second choice all the time.
7 0
3 years ago
Which is a strength-training activity?
morpeh [17]

Answer:

burpies and pull ups

Explanation:

just try it

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which word describes the term vaccines?
antiseptic1488 [7]

Medical Definition of Vaccination. Vaccination: Injection of a killed microbe in order to stimulate the immune system against the microbe, thereby preventing disease. ... To immunize against viral diseases, the virus used in the vaccine has been weakened or killed.


5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • What energy is nuclear fission?
    14·2 answers
  • Dairy products provide a source of
    14·2 answers
  • Latasha studied hard for her American history test and earned an "A." The "A" acts as _______ for her hard work
    14·1 answer
  • Cancer is a disease related to uncontrolled cell division. Investigate two known causes for these rapidly dividing cells and use
    6·2 answers
  • Lisa is a 19-year-old college student who recently began experiencing symptoms of lactose intolerance. She recognizes the import
    14·2 answers
  • Which theory suggests that certain biological or psychological traits in individuals could incline them toward criminal behavior
    14·1 answer
  • Which of the following produces the most deadly toxins known?A) Listeria monocytogenesB) Mycobacterium lepraeC) Clostridium teta
    8·1 answer
  • What Is outpatlent drug-free treatment?
    9·1 answer
  • Help!
    11·1 answer
  • Investigate the influence of self esteem and teenagers participating in risky behavior
    8·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!