1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
natita [175]
3 years ago
5

Answer these questions based on the two descriptions of the Badlands. How are the Badlands described in the first passage? How a

re the Badlands described in the second passage?
English
2 answers:
AlexFokin [52]3 years ago
8 0

Answer: first is negative sharp and desolate and the second is positive beautiful and dazzle.

Mademuasel [1]3 years ago
8 0

Answer:

Answer is C and A

Explanation:

You might be interested in
Out of the four main characters (Jack, Algernon, Gwendolen, and Cecily) who do you think is the most honest? Why do you think th
tankabanditka [31]

Answer:

........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Explanation:

........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

6 0
3 years ago
PART B: Which two details from the text best supports<br> the answer to part A?
bearhunter [10]

Answer:

be more specific

Explanation:

6 0
3 years ago
What is asmr and why do people do it???????
IRISSAK [1]
ASMR is doing gentle, soft, and relaxing sounds. And people listen to it because... it's relaxing, I guess...
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
The hound was of this world. Which line from the text does NOT support this idea?
valina [46]
The hound was of this world
4 0
4 years ago
Which of the following would be considered a nonacademic skill? A) Writing B) Close reading C) Organizing D) Conducting research
levacccp [35]
D) is definitely an academic skills.

A) - I would say as well, especially academic writing.

About B and C- I would say it depends - reading what? novels? organizing what? your paper? out of the two I would say that C) organizing is the better choice but it is also useful in science.
6 0
3 years ago
Other questions:
  • The word bestowing mean
    11·2 answers
  • PLZ HELP: analyze the poem, tell me how the author probably feels, thanks &lt;3
    11·2 answers
  • What does the proofreading acronym CUSP stand for?
    9·1 answer
  • Identify the type of conjunction in the following sentence. Neither the sermon nor the song service was very long.
    12·1 answer
  • Still confined to her bed, the high-spirited young woman, who had learned to leap and run after her bout with polio, remained im
    12·2 answers
  • The rules on comparison of adjectives. The same rules apply for adverbs. Write C if
    12·1 answer
  • Ruth is writing an essay about the reasons for changing a folk tale from a dark, grotesque story to a story that is appropriate
    8·2 answers
  • How to write a formal letter in enligh grade 12​
    11·1 answer
  • Where did the tall tale genre originate?
    5·1 answer
  • Which of the following is not one of the values emphasized in the journals of William Bradford
    15·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!