I think you're talking about a participal phrase.
Ex:Awakened by the blaring horns,Aaron looked out the window.
The inference is that then meaning of “building her own table.” is being unique and standing out from others.
<h3>What is an inference?</h3>
It should be noted that an inference is the conclusion that can be deduced based on the information given.
Here, the inference is that then meaning of “building her own table.” is being unique and standing out from others.
This was made by the character in the literary work.
Learn more about inference on:
brainly.com/question/25280941
#SPJ1
The meaning of the word 'ambling' as used in the passage is to WALK OR STROLL.
In the passage, the author is saying that, he finds it distasteful to strut before a small child who is walking or strolling in a relaxed manner.
The meaning of the word 'curtailed' as used in the passage is to BE DEPRIVED OF SOMETHING.
The author is saying in this line, that he is deprived of beauty.
Answer:
The answer is C
Explanation:
Not only does the question ask about the price, but it asks about it overall. For example, the rest of the options ask about a tablespoon cost, or about the stocks of only tea, and how it was selling. In conclusion, Option A is the most relevant answer.
Hope this helped
Answer:
I dont know if this is correct.
Explanation:
Dear Service Member, THANK YOU for everything you have sacrificed to serve our country. I do not take my freedom for granted and I'm grateful every day there are people like you who put their lives on the line. I don't know you personally, but I feel the sacrifice you and your family offer up every day