Answer:
Protective factors
Explanation:
Protective factors : These are conditions or attributes in individuals, families, communities, or the society at large, which lessen or eliminate risk in such families or communities. It includes open communication; consistent disciplining; consistent high levels of parental warmth, affection, and emotional support. Etc
Ruth is most likely experiencing agoraphobia
Answer:
1. a. Our nation's founders based their new government on old ideas.
This answer is correct because all other options are merely points made but not the primary subject of the paragraph. The passage is not focused on options b, c, or d.
2. c. Our democratic republic has ancient Greek and Roman roots.
This answer seems to be correct. The passage does explain that our nation's founders based their new government ideas on old ideas that primarily came from Rome and Greece.
3. d. Government is created to serve the people.
In my opinion, this option is the correct answer. According to the passage, the citizens were the one's to elect the representatives and what not. It does not mention much of the government protecting its people or making sure they had the strongest leader. The paragraph also does not mention the government keeping countries safe from war.
Answer:
a.condensation B is evaporation
Explanation:
evaporation kids water up to create clouds so it condenses.
B is evaporation as it turn water into a gas