C. A note i believe would be the right answer
The poet, Yeats, is describing the daily routing of an old mother. He presents his ideas in a poem describing how she completes those activities. He is descring the old woman as hardworking and tired, and he presents these ideas in the last line, where it says that she must work because she is old and the seed of the fire (a lantern most likely representing her life or her day) gets feeble and cold (it ends). In essence, the author describes the old woman as harworking and tired, and at the end of the day, the "fire," or the Sun, grows feeble and cold, signifying that the day is ending and the cycle will begin again tomorrow.
Answer:
The answer is: What would happen if no cotton was furnished for three years? I will not stop to depict what every one can imagine, but this is certain: England would topple headlong and carry the whole civilized world with her, save the South.
Explanation:
Firstly, we have the main idea and topic in this passage is “Cotton” and “war”, also we can call them main words, as thanks to them, they give us a prompt as to what is the passage about. So these lines written in the answer space, are the main argument, because it mentions in different words what might happen if no cotton was provided during a period of time and also explains with solid arguments why.
Answer:
Dear headmaster,
I would like to suggest you some ways to ensure discipline in our school. There are two things that I think are essential for students to really be discipline and follow the schools' rules. First of all, to give the students a space to talk and discuss all the things that are decided by the school and that affect our everyday lives here. Here, we could give our points of view and maybe build something together: directors, teachers and students. Second of all, you should explain the reason why you make a rule, students do not want to break rules, they just want to understand why each rule exist and understand that is not just a whim.
I hope you consider my proposals.
Best regards.
Explanation:
To complete this exercise, you have to<u> write a letter to the headmaster of your school explaining how to ensure discipline in your school.</u> I decided to write two different proposals for the headmaster but you have to write what you think could work best. It's important to follow letter requirements.