Answer:
The adjectives show the appearance of the musical instruments.
Explanation:
The adjectives show the appearance of the musical instruments because an adjective is a describing word and appearance is something you describe.
<span>Short sentences tend to move ideas quickly.</span>
Statement A provides the line of reasoning presented in the passage.
<u>Explanation</u>:
- The passage states about women's equality and women's development. The reasoning is correctly described in statement A. Women and men should share their experiences of individuality towards each other.
- If they share each other experiences they can be better friends and they can understand each other. Women should be given the chance of self-development and self-motivation. Women should be given equal chances as given to men.
- So this passage teaches about women empowerment.
Answer: Having confidence in your own ability to cope with the stresses of life can play an important part in resilience. Becoming more confident in your own abilities, including your ability to respond to and deal with a crisis, is a great way to build resilience for the future.
Explanation: hope this helps!
Answer:
She's kind of mean to her mother, she sleeps in late, and while she has some responsibilities, she usually has to be badgered into performing them. Matilda's also always got her head in the clouds, and she dreams of floating out of the prison of her family, much like Blanchard does in his hot air balloon
Explanation: