1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Anni [7]
3 years ago
13

what is range of the inverse of the relation {(1, 7), (-2, 4), (5, 6), (2, 8)} A. {1, 2,5} B. {-4, 6, 7, 8} C. {1, 5} D. {-4, 7,

8}
Mathematics
1 answer:
Rufina [12.5K]3 years ago
8 0
The answer should be the domain of this relation. {-2, 1, 2, 5} but I do not see that as one of your answer choices.

The inverse of a relation is when you switch the domain and range.  In other words, the domain of the original relation becomes the range of the inverse.
You might be interested in
Jenny can type 1,200 words in just 15 minutes. How many words can she types in anhour?
seropon [69]
She can type 4,800 words in one hour.
7 0
3 years ago
Circle B has a center at point (0, 2) and a point W on the circle at (3, 3). Which equation represents a line that is tangent to
Solnce55 [7]

According to the given information, the equation represents a line that is tangent to the circle and goes through the point W is given by:

y = -x + 6.

<h3>What is the equation of the circle?</h3>

The equation of a circle of center (x_0,y_0) and radius r is given by:

(x - x_0)^2 + (y - y_0)^2 = r^2

In this problem, we have that the center is at point (0,2), hence:

x^2 + (y - 2)^2 = r^2

It goes through point (3,3), hence:

3^2 + (3 - 2)^2 = r^2

r^2 = 10

Hence, the equation is:

x^2 + (y - 2)^2 = 10

<h3>What is the equation of the tangent line at point W?</h3>

It is given by:

y - y(0) = \frac{dy}{dx}|_{W}(x - x(0))

Applying implicit differentiation, we have that:

2x + 2y\frac{dy}{dy} = 0

\frac{dy}{dx} = -\frac{x}{y}

Point W(3,3), hence:

(x_0, y_0) = (3,3)

\frac{dy}{dx} = -\frac{3}{3} = -1

Hence the equation is:

y - 3 = -(x - 3).

y = -x + 6.

More can be learned about the equation of a tangent line at brainly.com/question/8174665

5 0
2 years ago
Jack mows the lawns to earn money. he charges a flat fee of $20 for showing up plus $15 for each hour it takes him to mow the la
coldgirl [10]

Answer:

y = 15x + 20

Step-by-step explanation:

He charges a flat rate of $20, so any total for hours worked will have an additional $20 added to it.  

The 15x represents his earnings per hour.  He makes 15 per every hour worked, x represents the number of hours worked

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Can someone help me with this math homework please!
Zepler [3.9K]

Answer:

Step-by-step explanation:

1) Least common denominator of 4 and 2 is 4

To eliminate the fraction, each term should be multiplied by 4

ANS:option c

2) Mercury level of water 'y' years = Initial measure +rate of increase 'y' years

0.05 +0.1y = 0.12+0.06y

Ans : Option c

3) 4b +6 = 2 - b + 4

Add 'b' to both sides

4b + b + 6 = 2 + 4

5b + 6 = 6

Subtract 6 from both sides

5b = 6 - 6

5b = 0

 b = 0

Ans : Option b

4) Maximum decimal places in this equation is 2. So, to eliminate decimal places, The equation should be multiplied by 100

Ans: option d

5) y +6 = -3y + 26

Add 3y to both the sides

y + 6 + 3y =  26

y + 3y + 6 = 26

4y + 6 = 26

Subtract 6 from both sides

4y = 26-6

4y = 20

Divide bothe sides by 4

y = 20/4

y = 5

Ans: option c

6) '2x' is  subtracted from both side of the equation.

Ans: option a - subtraction property of equality

                     

8 0
3 years ago
3.The side of a square frame is (2b - 1) inches. Find its area.
sweet-ann [11.9K]

Answer:

Step-by-step explanation:

(a - b)² = a² + 2ab + b²

Area of square frame =side²

                                   = (2b - 1)²

                                   = (2b)² - 2*2b * 1 + 1²

                                   = 4b² - 4b + 1

5 0
2 years ago
Other questions:
  • The incomes in a certain large population of college teachers have a Normal distribution, with mean $75,000 and standard deviati
    6·2 answers
  • You randomly choose one shape gram a bag. Find the number of ways the event can occur. Find the favorable outcomes of the event.
    13·1 answer
  • For x, y ∈ R we write x ∼ y if x − y is an integer. a) Show that ∼ is an equivalence relation on R. b) Show that the set [0, 1)
    7·1 answer
  • Solve #5<br> Is the equation that you use<br> P(t)=P(0)•e^rt ?
    12·1 answer
  • One canned juice drink is 20% orange juice; another is 10% orange juice l. How many liters of each should be mixed together in o
    5·1 answer
  • Let the function f(x) have the form fx) = Acos(x+C). To produce a graph that matches the one shown below, what must the value of
    10·1 answer
  • Determine the simple interest when:
    7·1 answer
  • -3 + x = x - 3<br> A.one solution B.no solution C. Infinite solution
    7·2 answers
  • Solve for h.<br><br> –0.62 + 8.35 + 3.9h = –6.55 + 1.1h
    15·1 answer
  • Pls help ASAP! GIVING 100 POINTS FOR THE RIGHT ANSWERR!
    5·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!