"Martha is in her late teens. She lost her father in the war several years ago. Just like her father...." the sentence in the passage is an example of a real-world situation that could restrict Martha’s decisions "To make matters worse, Martha might not qualify for the military because of her petite and fragile frame.". This is further explained below.
<h3>What is a passage?</h3>
Generally, a passage is simply defined as a part or chunk of a piece of writing.
In conclusion, Martha in the passage Martha saw a real-world situation and this was "To make matters worse, Martha might not qualify for the military because of her petite and fragile frame." was on that could that restrict Martha’s decisions
Read more about passage
brainly.com/question/26999874
#SPJ1
Answer: (D) Physical distraction
Explanation:
The physical distraction is one of the communication barrier that basically preventing us from interpreting the given data, ideas or any type of message. The physical distraction is using the various types of physical materials for the distracting the communication.
According to the given question, Hannah is posting her resume on the various types of organization websites but the formatting of the resume is very poor and there is also lots of spelling mistakes.
Therefore, the given scenario is the example of the psychical distraction communication barrier.
Answer:
A. Downward Communication
Explanation:
Downward communication is a communication process whereby information is passed from the top of the organizational structure to the bottom of the organizational structure. It is a situation whereby information flows down the hierarchy chain from the top of the hierarchy to the bottom.
This is the method used in which information is passed from the bosses of the organization at the top to the lower management at the bottom of the organizational chart. In this scenario, the information concerning the strategic plans moves from the senior management to the middle management and down to their respective subordinates.
Answer:
a. $72,000
b. $0.36
c. $6,480
Explanation:
a. Depreciation cost = Cost of truck - Residual value
= $80,000 - $8,000
= $72,000
b. The depreciation rate = (Cost of truck - Residual value) ÷ Estimated total production
= ($80,000 - $8,000) ÷ 200,000 miles
= $72,000 ÷ 200,000 miles
= $0.36
c. The units-of-activity depreciation for the year per mile = Driven miles × Depreciation rate
= 18,000 × $0.36
= $6,480
Answer: D
Explanation: High turnover rates suggest that Golden Creamery has problems hiring the most appropriate employees, which supports the implementation of a testing program. If hourly workers remained at the firm for a long time, then that would suggest the firm's current hiring practices do not need to be modified.