<u>Tw itter</u> is a social media site that allows users to send messages. users are thought to be more racially diverse than those on other social media sites.
After demographics are taken into account, most forms of technology use are not associated with either having more or fewer overall social ties. Because of their user demographics, users of Link edIn and Tw itter, for instance, have more social connections overall. The size of people's total networks is unaffected by the SNS they use when demographic considerations are taken into account.
Users of Link edIn typically have more friends because, unlike users of most other social media, they tend to be more male and have more years of formal education. In addition, Tw itter users are disproportionately better educated than users of any other SNS, while being more likely to be women than users of any other SNS. Tw itter users typically have wider social networks as a result.
To learn more about social media diversity here,
brainly.com/question/17008093
#SPJ4
Answer:
Spanish remained hostile to the native groups as they considered to be uncivilized.
English avoided contact with the native groups, but that changed as the Native Indians helped them in settling in the New World.
French from the beginning remains friendly with the native as they relied on the fur trade.
Explanation:
French had a better relationship with the Native American compare to the other colonists in the New World. They kept a respectful relationship by signing treaties. French took furs pelts and in return gave manufactured goods like utensils, textiles, and weapons to the Native American.
Spanish had a very hostile relationship with the Native groups. Spaniards came to capture the land and make money for the emperor.
British at the beginning had a good bond with the Natives as they depend on there help for survival.
They do good things for the communtiy and pay taxes and obey the law which is good, and they set good examples.
Answer:laboratory experimentation
Explanation:
The type of investigation that represent the descriptive method of scientific inquiry are; observation, case study and survey.
Answer:
The best answer to the question: Which quotation correctly uses ellipsis to shorten Twain´s words, would be: the second one "and there is no reason why I shouldn´t".
Explanation:
The reason for this being the correct answer comes from understanding the purpose of an ellipsis, or ellipses. Ellipses are punctuation marks, just like comas, or periods, that have the specific purpose of marking portions of a written sentence, paragraph, passage, or an entire text, that are not really needed information, but rather added, and which if removed from the text will not affect the overall comprehension of the meaning of the text. In this case, Twain saying "and there is no reason why I shouldn´t" in regards to how long he expects to live, is added information to the main passage that if removed from it will not affect the overall understanding of his meaning.