1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
mars1129 [50]
3 years ago
15

Read the excerpt from Act I, scene ii of Romeo and Juliet.

English
2 answers:
Aleks [24]3 years ago
6 0

The answer to this question is B. by encouraging romeo to think logically and consider his options

borishaifa [10]3 years ago
6 0

Answer:

The answer to this question is B. by encouraging romeo to think logically and consider his options

Explanation:

You might be interested in
Explain the structure and language of the two love poems”To my dear and loving husband” and “A letter to her husband”
zloy xaker [14]

Answer:

"To My Dear and Loving Husband" is a poem by the Colonial American poet Anne Bradstreet. The poem was first published in 1678, as part of Bradstreet's posthumous collection Several Poems. Bradstreet was the first poet—and the first woman—in colonial America to write and publish a book of poems. The poem is autobiographical and describes the passionate love between the speaker and her husband. The speaker describes that love as pure and redemptive. The poem thus implicitly argues against some religious poets who describe love as a sinful or unholy act.

Explanation:

<em>Correct me if I'm wrong...</em>

<em>hope it helps.</em>

6 0
3 years ago
Answer asap
yanalaym [24]

Answer:

C. He is excited and nervous, but doesn't want Natalya to know it.

Explanation:

In this farce - <em>The Proposal</em> by Anton Chekhov we have Lomov and Natalya as main characters, besides her father. Lomov is a kind of man who has a problem with coming to the point when talking thus making a lot of digresses. Since this is a sensitive matter for him, he expresses anxiety and nervousness first while talking to Chubukov, Natalya`s father, then while talking to Natalya. So he just goes around expending the talking by, as seen in this excerpt, guessing her reaction to the still unknown matter of marital proposal. Then he comments the weather while trying to show himself as relaxed, though he is not even close to that.

8 0
3 years ago
I look forward to high school because (give 2-3) reasons.
Makovka662 [10]

Answer:

Look forward to making memories

Cant wait to graduate

Explanation:

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Marking Brainly need help asappppo
klasskru [66]

1. P

2. SC

3. SC

4. P

5. IC

6. IC

7. IC

A <em><u>phrase</u></em> does not have <u>verbs</u>(action words) and <u>subject</u>(he/she/I...)

E.g. Amazing english books

A <em><u>Subordinate</u></em><em><u> </u></em><em><u>Clause</u></em> has verbs and subject but is <u>not</u><u> </u><u>a</u><u> </u><u>complete</u><u> </u><u>sentence</u><u>. </u>

E.g. If I love English

A <em><u>Independent</u></em><em><u> </u></em><em><u>Clause</u></em> can be a <u>complete</u><u> </u><u>sentence</u><u>. </u>

E.g. I love english

6 0
3 years ago
Which sentences from the passage support the idea that prices vary for complicated reasons?
Brilliant_brown [7]

The correct answers are B) "The price a consumer is willing to pay for a garden hose—its “perceived value”—is a lot higher in Germany than in the United States." And C) "If you want to buy a bottle of water while strolling through Central Park, you may be in for a shock."

Those are the sentences from the passage that support the idea that prices vary for complicated reasons.

The passage states that most consumers look for the best quality item for the lowest possible price and that the price they are willing to pay is influenced by many factors such as the wage they earn at work, how much they need the item, the amount of money they pay for their food, housing, and clothing. These factors change from one place to another and of course, prices too.

That is why is so difficult to understand that a bottle of water in your city cost $1.99, but in Central Park, New York, the same bottle different label can cost twice or more...and people pay it because they agree with the cost and the necessity that is satisfying. The same with the hose in Germany. It that is the correct value Germans assign to the function of the hose, they have no problem to pay an expensive price.

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Why are interviews an important tool for gathering information?
    14·2 answers
  • Complete the sentences with am/is/are or do/don't/does/doesn't
    14·1 answer
  • Correct grammar for “ one of your students left their book on the table”
    13·1 answer
  • Your local electric company operates in a market structure known as a(n)
    9·2 answers
  • PLZ HELP ASAP . *****Will
    10·1 answer
  • Read this sentence from the passage.
    5·1 answer
  • HELP WILL GIVE BRAINIEST AND 20 POINTS!!! EXPLAIN THROUGHLY someone in your class invites you to a party that you know won't hav
    5·1 answer
  • HELP ANSWER ASAP I NEED LIKE 1 SENTENCE! IVING BRAINLIEST FIVE STARS AND HEART!
    8·1 answer
  • Can you come up with metaphors of your own and explain the meaning of them? Write your metaphors in the spaces below:
    7·1 answer
  • What is one advatage a secondary source has over a primary source
    5·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!