Answer:
The mood developed in the given passage is tense.
Explanation:
The given passage is taken from the romantic tragedy 'Romeo and Juliet', a play written by William Shakespeare.
The mood, in literature, can be defined as the atmosphere that the writer creates in the story. This mood is formed using the elements of settings, descriptions, etc.
In the given passage the mood developed by Shakespeare is tensed.
The passage appears in the Act 2, Scene 4, of the play. This the scene in which Romeo and Juliet marries secretly. The conversation, in the given passage, is between Mercutio and Benvolio, who are worried with the absence of Romeo, because Tybaly has sent letter to Romeo's father.
So, the mood developed in the given passage is tensed.
The industrial revolution was a shift from the old methods of manufacturing to the new methods, this took place from 1760 to sometime between 1820 and 1840. After the industrial revolution, areas which were rich in its resources such as rubber and petroleum began to become the colonies of the European powers
Answer:
You don't have to.......they know already..........they know everything you have and do without telling them! :P
jk.......cuz you have to!
Explanation:
Have a great day/night! ^_^
Answer:
Tanzania is the country which pro
Explanation:
Tanzania is the best country which produces gems