**Answer:**

B

**Step-by-step explanation:**

The line going with the graph for 1 day meets in-between 1, and 2 dollars, so it is 1.50

**Answer:**

x = 2.5

**Step-by-step explanation:**

4( x + 7) = 38

step 1 distribute the 4 to the x and 7

4 * x = 4x

4 * 7 = 28

we now have 4x + 28 = 38

step 2 subtract 28 from each side

28 - 28 cancels out

38 - 28 = 10

we now have 4x = 10

step 3 divide each side by 4

4x / 4 = x

10 / 4 = 2.5

we're left with x = 2.5

It's spelled ingot, not ingrot. Language police away!

I believe it would be $887.53 because the tax would be $69.53