Answer:
hi!
Explanation: In fact, scientists agree that onions were likely a staple in the prehistoric diet of human beings. Onions are known to have existed in Egypt in 3500 BC. To the ancient Egyptians, onions symbolized eternity, and many pharaohs were buried alongside onions. The ancient Greeks also believed in the power of onions. your welcome :)!
Answer: Option D : Through the character's thoughts.
Explanation:
In the passage, the character is not speaking out loud. The passage doesn't talk about the character's actions too. The character is just thinking.
Answer:
The correct answer is <u>C:</u> Growing up is complicated and challenging, but is ultimately worth it for what can be accomplished.
Explanation:
In his text called "If", Rudyard Kipling tries to support younger generations in their growing up, by explaining different challenges and obstacles they will face during that process. However, he encourages young people to pursue their desires, but without forgetting how to be honest and objective.
This is an English question? Well, Pangaea is the theory that all continents were once one piece of land, and continental drift is what caused the separation of the land into 7 different continents. This theory also claims that one day Pangaea is going to reconnect due to continental drift.