Julius Ceasar is a play of tragedy by Shakespeare the image of the quote suggests that the people were suffering because of the leader. Thus, option d. is correct.
<h3>What is the idea of the passage?</h3>
The main idea of the passage is to inform the readers about the sufferings of the people under Caesar's rule. Cassius is persuading Brutus about the reality so that he will kill Julius and his plan will succeed.
By the quote, the narrator tells about the suffering people are undergoing in the reign of Caesar and how they are controlled and taken advantage of.
Therefore, option D. people are suffering under the leader's rule is correct.
Learn more about Julius Caesar here:
brainly.com/question/23428352
#SPJ1
Answer:
All Summer in A Day is about life on a different planet, where they only get sun every something years. The use of literary devices such as a simile "The sun is like a penny" It helps us understand the overall meaning because when Margot says that, she's saying the sun is usually bright and shiny, but almost worthless. In the story, the sun is almost dismissed. The literary devices Bradbury writes in not only create a more interesting and engaging story, but they also help him better convey the theme of jealousy. All the other kids bullied Margot because she claimed to have seen the sun.
Explanation:
Answer:
Clean mentally would to have a clear mind all the time and to not overthink but to have the right answer for any given moment. Clean Physically is to clean something that is dirty.
Explanation:
I'm afraid this question cannot be answered without us being able to view the excerpt mentioned in the question.