Answer:
neglected by another
AND
to fall into decay
Explanation:
Thriftless implies when a person is spending money in a way regarded as wasteful or extravagant. From the passage, thriftless as used signifies a heir who spends money built by his father recklessly, hence the words from the text that helps to indicate the meaning of the word as used in the passage will be "neglected by another" and "to fall into decay". These shows thriftless and a nonchalant attitude towards money being spent or already spent.
Answer:
Michael was supposed to mow the lawn
Explanation:
got it right an A-pex
Answer:
i dont think so
Explanation:
because some people are living their best life in america.
immigrants travel to america and most are able to pursuit the dream job
if they work hard
Answer: B. Women should not be paid as much as men.
Explanation:
The author of the ''Equal Pay Bill'' is trying to explain to the audience and the others that women should not be paid as much as men.
It is the letter where the author has shown that equality does not mean anything to him because even though women and men may have the same job, men should be paid more.
The correct answer is “Globalization can cause confusion and discomfort as people adjust to different, often conflicting, cultural values and expectations.”
Indeed, the excerpt shows that Globalization causes confusion both for the host society and the immigrants. In this situation, the teacher lacks the cultural contextual information to understand that this Bengalese family is referring to their custom of having a school name for students. She is asking probing questions to try to understand if this is a middle name or a nickname.
The Bengalese parents seem to either lack the humility or the patience to explain exactly why they mean and provide her with the context she needs to understand their request. Another possibility is that they lack the education or linguistic tools to properly explain this.
Incomprehension goes both ways, had they been able or willing to explain this, the teacher would have been able to explain to them that their child can use a second school name in a personal context and have his friends and other students refer to him by such name but that with regards to academic records, American laws prohibit such practices as these records must match the exact legal identity of the student.