It needs to be more specific
Answer:
D
Explanation:
The passage is unclear for the following reasons.
1. Slavery was still allowed even though all men were supposedly created equal.
2. At the time, only property owners could vote.
3. The passage says nothing about women's rights, which would start a century long process of desegregation amongst gender.
The Encomienda system left a lasting impact on the newly independent Latin American nations. Much of the local belief system and structure was destroyed and replaced with Catholicism. Many of the natives had been treated so poorly, abused, and taken advantage of that repairing the broken relationships was near impossible. The natives were extremely fearful of the Spanish and those that replaced them in power. They had been seen as less than human and simply a work force to use until they died, much as some slaves were seen in America decades later. Natives would face severe discrimination for years after.
<span>General Sherman marched through Georgia and Carolina's and this resulted in weakening the enemies logistically and psychologically. This team is considered the main reason behind the Union’s winning of the civil war</span><span />