Answer:Students do not learn to work with people of differing abilities.
Explanation:
researchers found that tracking caused a decrease in student achievement for low-track students and increased achievement for students placed in the higher track.
Answer:
The best answer to the question: Which quotation correctly uses ellipsis to shorten Twain´s words, would be: the second one "and there is no reason why I shouldn´t".
Explanation:
The reason for this being the correct answer comes from understanding the purpose of an ellipsis, or ellipses. Ellipses are punctuation marks, just like comas, or periods, that have the specific purpose of marking portions of a written sentence, paragraph, passage, or an entire text, that are not really needed information, but rather added, and which if removed from the text will not affect the overall comprehension of the meaning of the text. In this case, Twain saying "and there is no reason why I shouldn´t" in regards to how long he expects to live, is added information to the main passage that if removed from it will not affect the overall understanding of his meaning.
Answer:
RETROACTIVE INTERFERENCE
Explanation:
There are two kinds of retroactive interference. Proactive and retroactive. Janice falls under the proactive category. Proactive interference suggests that previously learned skill affects a new skill. Having learned French in the morning, she could not effectively articulate the Spanish that was learned in the afternoon.
I believe the answer is: Implementation.
The implementation development under this situation refers to the phase when an individuals start to take the details of the plan.
On the system in our current society, this usually happen after we graduate from university and started to carried out our life plan for our career.<span />
B.
The Nez Perce was the tribe and in their territory gold was found and white settlers came to claim it, unfortunately it was a tragic battle. <span />