the correct answer is the third one
c. Ray Gilmore recorded the only opposing vote, didn't he? :)
It describes a market with plenty of buyers and firms, identical products, price takers towards firms and consumers, and no set of barriers for new firms. The prices are established through the communication of the market's supply and demand.
Answer:He made it abundantly clear that anybody who disagrees with his policies will not last long
Explanation:
a. will race
The verb phrase in the statement above is "will race". In order to better understand what verb phrase is, one must have a clear understanding of what is a verb and what is a phrase. A verb phrase can be the sentence's predicate or a clause. The predicate is the part of the sentence that tells what the subject is doing. A verb phrase sometimes serves as an adjective or adverb complete with a verb, the complements and others.
In developing their respective arguments, Beveridge (Passage 1) and Bryan (Passage 2) both Passages express admiration for the “founding and history of the United States.”
In lines 12-14 of passage 1 the author states that "it is a glorious history that our God has bestowed upon his chosen people" and in 50-63 the author of passage 2 refers to a number of historical figures from the US including Patrick Henry, Jefferson, Washington and Lincoln.
The United States emerged from thirteen British colonies established along the East Coast. Disputes with Great Britain over taxation and political representation led to the American Revolutionary War (1775–1783), which established the nation's independence.
Hence, the correct answer is founding and history of the United States.
Learn more about founding and history of the United States on brainly.com/question/22561082
#SPJ4