Answer:
D
Explanation:
The passage is unclear for the following reasons.
1. Slavery was still allowed even though all men were supposedly created equal.
2. At the time, only property owners could vote.
3. The passage says nothing about women's rights, which would start a century long process of desegregation amongst gender.
answer what is the questions
I answered this on your latest post. No plagiarism either.
Carnegie establishes libraries throughout the nation
Answer:
There are many changes that occurs in the clothes and infrastructure etc after the arrival of Muslims in the Indian sub-continent.
Explanation:
The people of sub-continent wears clothes i. e. shirt and lungi but after the arrival of Muslims in the Indian sub-continent. Muslims at that time wears shalwar kamees which is now also a part of culture of the people of Indian sub-continent. The infrastructure which is followed for the building of houses is also the contribution of Muslims of that time. The concept of hotel and bathroom is also introduced by the Muslims which is now a permanent part of people of Indian sub-continent.