We can actually deduce that the two claims that are supported by the information in the passage are:
- Concussions are largely prevalent in high school athletes.
- Following an injury, athletes should rest until their symptoms return to normal levels.
<h3>What is information?</h3>
Information is known to be a body of data, facts, evidences, etc that one gets from learning. To get an information, one needs to have been taught or informed about it.
We can see here that the above two claims are actually supported by the given information in the passage.
Learn more about information on brainly.com/question/1299137
#SPJ1
A. I do believe, it shows a main objective in the passage
Answer:
The Emancipation Proclamation
Explanation:
1863 during Abraham Lincoln's president time
Answer: They were a poorer family
Explanation:
The rest of maycomb was nice (ish) and the Cunningham family had lost so much
Answer:
Explanation:
One of the most important themes in The Giver is the significance of memory to human life. Lowery was inspired to write The Giver after a visit to her aging father, who had lost most of his long-term memory. At some point in the past the community in The Giver decided to eliminate all pain from their lives.
Hope this helped! :)