What entirely are you asking ? this question seems incomplete .
Answer:
В. The passage is divided into sections with headings, which enables the author to organize and introduce the main ideas in the text.
Explanation:
In the given passage about the adoption of pets from shelters, the author provides different headings under which the main ideas are introduced and explained. This enables the different parts of the text and objective to be organized and easier to be understood.
The whole passage is divided into sections with headings, with a detailed explanation of their corresponding headings/ topics. This enables the relay of the message easier and also more free-flowing and appealing. Moreover, it also stresses the numerous and different points each heading contains but which all relay the message of the need to adopt pets from shelters.
Thus, the correct answer is option B.
Explanation:
I could not find the examples that are missing but I will tell you something more about the term ''computer literate'' so you can find it by yourself.
- Computer literacy is considering the knowledge, skills and ability to use technology in the most advanced way. The person who is computer literate has ability of computer programming, problem solving and all of the skills related to computers. They are understanding and researching how the computers are working and operating.
This term was found in the early 70s by Andrew Molnar.
Answer:
Well wheres the dialogue?
Answer: c. How does DNA testing help solve crimes? d. What other crimes have animals helped solve?
Explanation: