Answer: He begin to think of ways to improve the lives in his community
Explanation
The answer is "He begin to think of ways to improve the live sin is community because in the text most the the passage identifies the problem, then he thinks about building a generator and the bigger battery.
Why the other answers are wrong
A is wrong because it tells us the solution not the central idea.
C identifies the problem, not the Central idea of the text.
D is wrong because it tells us his decision, it is better than the other answers but not the best.
Answer:
Mighty and grand ocean of wonderous emotion. Thou hath a key to a world in which the riot of business may subside and the depth of the navy blue consume, how righteous and elegant it supports itself on the sand slowly extending outwardly in stretch. There alone but all grand it stands but allows life to vicariously flow through and wish to never be dry again.
Tweak it if you want you get the idea.
Answer:
C. Generous.
Explanation:
The word 'altruistic' is an adjective that defines the quality of someone who is self-less and thinks more about others over one's own gain or advantage.
In the given passage, the correct word which defines the term 'altruistic' is generous. The word 'generous' correctly fits the sentence. And, the remaining part of the sentence also helps to know that the term is trying to define the 'generosity of the person. The words like <em>'always giving money or things to local charities' </em>also adds to the term.
Thus the correct word for 'altruistic' is <em>generous </em>(C).
I can’t tell if this is a joke or not? But
while:part