The answer is A im pretty sure <span />
The excerpt the article provides evidence that supports this claim is "Salman Rushdie, a Nobel candidate himself, called Dylan ‘the brilliant inheritor of the bardic tradition.’”
<h3>What is an excerpt?</h3>
An excerpt is an extract from a story or a passage. The excerpt is taken from the story, then questions are made from that excerpt to answer.
The correct options are attached here:
A. "the Swedish academy's decision to honor Dylan set off an online debate."
B. "Salman Rushdie, a Nobel candidate himself, called Dylan ‘the brilliant inheritor of the bardic tradition.’”
C. "dylan is of course enormously influential." “The Nobel is given for a body of work."
Thus, the correct option is B. "Salman Rushdie, a Nobel candidate himself, called Dylan ‘the brilliant inheritor of the bardic tradition.’”
Learn more about excerpt
brainly.com/question/16376024
#SPJ1
Grendel fears Hrothgar because of the Shaper. The Shaper has made Hrothgar so much more of a magnificent figure than he was before. In sense, the Shaper "shaped" Hrothgar's feats and reputation to a more amplified one, making Grendel fear the new and great Hrothgar by the skill of poetry and speech.
<u>What Roosevelt says is necessary to make these things possible is </u><u>HIGHER TAXES! </u>
- This is obvious because, not only does he emphasize this, but high taxes means more government spending money to fund medicare or scientific advancements.