According to the passage, European countries have a problem with entrepreneurs starting businessses because there is a lack of entrepreneurs in Europe. In order to promote entrepreneurs, the passage suggest to change school education, change administrative requirements and find investors that are easier to attract.
Answer:
Llama because of merchants and traders i think maybe horse
Explanation:
Jack is likely to be a sensation seeker. This is because Jack is constantly in need of attention a sensation or a specific feeling for the sake of achieving that feeling. He has a high level of arousal and enjoys potentially life-threatening hobbies such as skydiving, bungee jumping from bridges and swimming with sharks.