Answer:
The inference that is best supported by the passage is: A. Prior to the "Click it or Ticket" law, motorist could not be stopped simply for not waring a seatbelt."
Explanation:
In the passage is very clear that in the new law motorist can be now pulled over and ticketed for not wearing seatbelts (later in the passage it implies that's the reason why lawyers and citizens' gorups are protesting), which implies that before the state legislature passed the law this was not a reason to be pulled over even though this is not stated in the passage, the entire text circles around the novelty of pulling over motorist for not wearing seatbelt, therefore the best option is A especially because that is the main idea of the text.
Answer: Nations should be formed by people who share the same language and ethnicity
Explanation:
Option D
Wartime repression of dissent and free speech culminated in: the Red Scare
<u>Explanation:</u>
The Red Scare began to a series of movements that had an intense and surviving influence on the U.S. administration and community. The climate of panic and repression associated with the Red Scare subsequently established to expedite by the developed 1950s. Simply unitedness of several suspicious actions that transpired through the time of anticommunist excitement perceived as the Red Scare.
As the Red Scare strengthened, its administrative mood utilized frequently hidebound. Selected administrators from both significant parties endeavored to depict themselves as constant anticommunists, and some personalities presumed to examine the controversial tactics utilized to strike doubtful extremists.
21. It's in a plains region because it looks flat on the ground and it's bendy and all.
22. I'm guessing that's called a bend, and it forms from the strength of the current.
23. I think that's a lake or puddle
The Axis, due to the fact it had been taken over by Hitler.