Answer:
The given passage is taken from "Billy Bud, Sailor" written by Herman Melville.
Explanation:
The text appears in Chapter 13 of the novel.
Billy Bud is a sailor and the protagonist of the novel.
The narrator in this text is referring to Claggart's passions. The narrator states that passions can bring a person to his lowest point and it does not require 'palatial stage' to be provoked. In this passage, Claggart had started to resent Billy.
Claggart is the exact opposite character of Billy. Billy, on the one hand, is innocent, Claggart on the other is evil and wicked.
Answer:
Explain how ignoring in any form wouldn't be advantageous at all.
Explanation:
Ignoring any person's/child's feelings, no matter how negative or aggressive, can lead to dangerous outcomes, and they would probably feel ignored, leading to self-isolation. Another outcome could be that they would begin to ignore you, and debates would become arguments, and arguments become rejection. If the parent persists, ask them what good would come out of ignoring, then ask them if it's worth it.
Also I'm 17 so don't kill me, this is just personal knoweledge
Answer:
ok so
Explanation:
you can exersise set a meal plan and you can let all that negitivity go by relaxing and halways thinking positive and try not to let yourself down.
21. b
22. c
23. a
24. a
25. c
26. d
27. b
28. c
29. a
30. b
31. b
32. d
33. a
34. c
35. c
36. a
37. d
38. c
39. a
40. a
41. d
42. c
I think I did this assignment before so these are my answers. Hope this helps!!