Answer:
The answer should be B. (Rails)
Explanation:
We know that A and D are out because there are no vowels. I couldn't find any word that can be arranged from C.
Answer:
D.
Explanation:
A, it seems to be more about two siblings, not friends.
B. its the complete opposite of that
C. In passage 2, family is never mentioned
D, A little girl who wants to be like her older sister (assuming it's a sister) and a boy adventuring out into the world, turning into a man.
Answer:
Bro you will never know what is life ,Sometimes life becames so Pain,you think to remove your self from the world of pain,but for full filling your dream you will start hard work you will fail again restart it's a continous process which you will never see but its going and going you will never know.
Nice question.You shoild find your self what it is than you will understand rather than my opinion.Hope you undertand what i meant to say
Your correct answer would be D!
Answer:
Taylor saw that the kids often needed first-aid supplies at games
Explanation:
The reason why its this answer "Taylor saw that the kids often needed first-aid supplies at games" Is because As you read the paragraph you can see that Taylor talks about the kids and how that kid hurt in games and in the second paragraph it talks about how he made the first-aid kit