Answer:
False
Explanation:
The statement that Majed was six years old when his family moved to Jeddah is false.
In the first sentence of the passage, we are told that Majed was born in Jeddah (<em>Majed Abdullah was born in Jeddah on</em>...). In the second sentence, we are told that, when he was six years old, his family moved to Riyadh (<em>When he was six, his father got a job as a coach of the Al-
Nassr youth team and the family moved to Riyadh</em>). If the statement contained information about his family moving to Riyadh, it would've been correct.
Assuming the options are crowded out, rich flora, plunge pool, or flowing stream, the answer would be <u>crowded out</u>. This implies that there isn't enough room for something, a negative idea, whereas the others describe nature.
Answer:
What is the most important reason why protesters marched from Selma to Montgomery?
By highlighting racial injustice, they contributed to passage that year of the Voting Rights Act, a landmark federal achievement of the civil rights movement. Alabama State Troopers attack civil rights demonstrators outside Selma, Alabama, on Bloody Sunday, March 7, 1965.
Explanation:
Answer:
when the sisters made Cinderella clean everything in the house, and when the sister tried to lie to the prince
1. The context of the quote "They're such beautiful shirts," she sobbed, her muffled in the folds. ... In The Great Gatsby, Daisy's reaction to the shirts demonstrates both her regret and her materialism. This moment happens during her first visit to Gatsby's mansion.
They are in Gatsby's Mansion and the shirts symbolize the way Gatsby is trying to impress—to buy—Daisy with his wealth. He believes that his money makes him worthy of her love. ... Of course, the efforts he goes to and the way he throws out all his shirts before her show that wealth will never come effortlessly to him.
2.
•Maybe the shirts being wrinkled and tossed everywhere symbolize how Gatsby felt when Daisy left him because he wasn't rich enough, or how Daisy feels when she's with Tom.
•The shirts being thrown around so carelessly shows that in The Great Gatsby objects that are as simple as a shirt don't matter, regardless of the emotions or memories connected to them. That things like shirts are just another materialistic thing
3. She starts to cry. She realises then that had she waited she could have had both: money and love. Daisy needs financial securiry, which her husband provides. She is materialistic. She gets emotional at the sight of lifeless, yet expensive shirts. She does not cry even when she sees Gatsby again to whom she even refers as an object.
I don't really know if these are right but I hope it helps you