The correct answer should be (<span>D) We would not never visit Europe. Double negatives are seldom used because it is grammatically incorrect. In the sentence given above, the meaning of the sentence is quite confusing because there are double negatives used improperly. </span>
Answer:to distribute or provide
Explanation:took the test
Answer:
Absurd.
Explanation:
The tone in a text or passage refers to the attitude or opinion of the author presented in the text. This tone can be understood or known through the use of certain words in the text, which can make readers get or understand what the author's tone is regarding the text.
In the given passage, the author talks about how mall culture is affecting Americans. But the word that best tells us the tone of the passage is the use of the word<em> "absurd"</em> which makes the author's opinion clear. Through this word, we can know that the author thinks the opinion of people about Americans and their mall culture is absurd.
Thus, the correct answer is absurd.
Answer:
One way of helping other people is to donate your clothes to the poor. For instance, I brought my old clothes to an orphanage. The teenage girls who live there with no support from their parents really appreciated it. On the other hand, I did not need these clothes anymore, and by donating, I made more space in my wardrobe. The whole experience was really rewarding, as it is very fulfilling to help those in need. Another way of helping people is to donate food to the poor or money to the sick who cannot afford therapy.