D they had some problems with the government being controlled by the local warlords
Answer:
Ang pag-aaral ng mga alamat ay kilala bilang mitolohiya.
Paliwanag:
ang mitolohiya ay tumutukoy sa pag-aaral ng mga sagradong kwento ng isang kultura na tumatalakay sa iba`t ibang mga aspeto ng kalagayan ng tao tulad ng mabuti at masama. Ang mga kuwentong ito ay hindi totoo sapagkat ang mga nilalang na naroroon sa mga alamat na ito ay hindi naroroon sa katotohanan. Mayroong iba't ibang mga tauhang ginamit sa mga alamat na ito, kung minsan ang mga hayop at iba pang mga bampira ng pagsuso ng dugo atbp. Kaya't ang mga alamat na ito ay walang kaugnayan sa katotohanan.
The main Idea is "Robots are better assembly workers" because everything at the beginning of the passage leads up to how robots can be more productive in bad environments.<span />
Answer:
African Americans had no voting rights from the end of the Civil War until the passage of the Voting Rights Act of 1965
A. help in securing educational opportunities B. help in locating missing family members C. help in negotiating labor contracts D. help in finding food and shelter
Answer
"D. help in finding food and shelter" is the correct answer.
The Freedmen's Bureau proved to be most effective at helping African American's solve every-day problems.