D, it shows at one point there was a problem
Answer:
He loves Ernesto and tells him important facts about the United States.
Explanation:
From the topic sentence stated by the student, Jeremy, we are made to understand that Jose was helpful to Ernesto in his quest of preparing for life in the United States. A very important way to prepare a person for life in another country would entail feeding them with vital information about the place. This information would make them knowledgeable about the place and then they can easily find their way should they eventually move to that country.
So the explanation above is the most useful way Jose could have helped Ernesto prepare for life in the United States.
Answer:
Make a new email and put a password lock on your phone
Explanation:
Answer:
Hello. You did not show the passages to which the question refers and I was unable to find them, however I know what texts you are referring to and so I will help you.
In one of the passages the relationship between Guinevere and Lancelot is presented in a very cold way, where Lancelot is not affected in any way by Guenevere.
In the other section, however, this reality changes, and Guinevere and Lancelot have a friendly relationship, based on the friendship between the two.
Explanation:
Guinevere and Lancelot are very important characters in the chronicles of King Arthur, Guinevere being married to the king and Lancelot the best friend of the king.
Guinevere and Lancelot have different relationships during the plot, they start the story with little interaction and animosity, where Lancelot seems to be unaffected by her and barely notices her presence, however this relationship evolves until creating an amide between the two, which continues to evolve until they become lovers.