Answer:
It is complex and potentially dangerous.
Explanation:
The reason it is complex and potentially dangerous is because if you look at the illustration that is shown, it shows that the person needs to wear protective gear to help protect his body from the disease.
An emotional appeal is a method of persuasion that's designed to create an emotional response. Emotion (also known as pathos or suffering in Greek) is one of the three modes of persuasion identified by Aristotle. The other two are logos, or logic, and ethos, or authority.
Answer:
The type of evidence used in the passage is:
A. statistical evidence.
Explanation:
In the passage we are analyzing here, the author mentions a couple of percentages to make his point. This is an example of statistical evidence. This type of evidence relies on numbers, usually resulting from surveys and researches, to offer support to a claim. If I say, for instance, that 70% of people who eat eggs lose fat and gain mass more quickly than those who do not eat eggs, I will be using statistical evidence to prove my point that eating eggs is helpful for bodybuilders - that is just an example.
The correct answer to this question is the choice: "<span>The Doctor ."
The excerpt as shown below:
</span><span> “Nor haughty in his speech, nor too divine, / But in all teaching prudent and benign.” refers to the doctor who is a member of the pilgrimmage.
</span>