Answer:
By selling land given to them to build the railroad
Explanation:
The government gave the railroad companies large amounts of land to sell both so that the railroad companies earn some money and so they can speed up the settling of the frontier.
Not let them fall to communism which was all around them Japan china Russia but the closes was Cuba
Answer:
The types of energy used in the United States have changed over time. The change has been driven by advances in technology, energy resource discoveries, energy prices, social pressures and other factors. The only constant is that the amount of energy used has increased steadily over time.
Explanation:
hope this helps:)
Which group from an earlier period in American history would most likely have supported the sentiments expressed in the passage above?
Which group from an earlier period in American history would MOST likely have supported the sentiments expressed in the passage above? Federalist opponents of the policies of Thomas Jefferson.
hoped that helped:)
Answer:
the authority and influence of law in society