The literary device used here is anachronism.
Explanation:
The person here is said to have been 'wobbled' on to the floor.
This is not an action that a human is often portrayed as doing anywhere so it does not really fit human description but shows a form of action that happens to things.
This suggest the situation and how bad the fall actually is.
It also suggests that the situation and the tone of the passage is rather comedic and used in a sense that is strategically that way.
Answer:
<h3>An example of a rhetorical situation that I have found myself in was at school one day when I was presenting a project. The exigence was trying to get the point of the project across where the students could understand it. The audience would be the students.</h3>
Explanation:
mark me brainliest and heart follows plss:(
Answer:
1. He lived in the city for many years however, he could not find his way
about.
2. She complained that her brother did not know anything although, her brother
claimed he knew everything
3. The coffee isn't strong hence, it won't keep us awake.
4. I finished my homework, in sequence, I switched on the TV.
hope this helps ! brainliest ?
The right answer for the question that is being asked and shown above is that: "Women are judged under laws supposedly written only for males, so they are entitled to the same rights as males." The argument is Susan B. Anthony making in the passage is that <span>Women are judged under laws supposedly written only for males, so they are entitled to the same rights as males.</span>
Basically win the fight but hold back until the money from the bet was at his highest stake.