Answer:
an example of bias is if an owner of a skin care company says his products are the better alternative to any other skin care products
Explanation:
the explanation is that because he is the owner of this skin care company, of course he is gonna think that he is is the best and the better option. whilst a dermatologist mat recommend another brand as being better.
What is really stated in this passage is that absinthe tastes like licorice, and that everything else that a person waits a long time to try also tastes like licorice. What this passage actually means, however, is that things are better (or seem better) when you wait for them. For example, a driver's license is not an extraordinary thing in itself, but it seems so much better when a person has had to wait his or her whole life to obtain it. The freedom of being on the road may even also be described as "sweet"- like licorice.
The things that people wait for in life (unless they are food-related, technically) do not actually taste like licorice, but it relates the literal action of the story to the figurative meaning behind it by relating to the reader's understanding that things seem sweeter when they have been looked forward to for a long time.
Answer:
i hope you understand the written words.
i just realized that the words are limited only to 70-80..You can add some other sentences..saying that you are happy for her and about the hope that she gave to other juniors who will participate later in the future..and motivated you to never give up all these little sentences than can add up to 100. I hope this helps thank you ❤