Answer:
D
Explanation:
Because if Andrzej brings Rena back to the boarder of Slovakia, the mum and dad stops panicking for their daughter, and he will pay him money no matter what if he says yes or no.
Hope this helps :D
A run-on sentence is one that never ends, it normally uses 'and then' & 'and'
On May 10, 1933 there occurred across Germany a mass destruction of some of Germany's most valuable creative works. Nazi party leaders and student groups from various universities gathered to burn books which they considered to be "un-German" in spirit. The biggest bonfire was in Berlin where more than 70,000 people went to see the burning of 20,000 books by notable intellectuals, scientists and cultural figures, most of whom were Jewish. Joseph Goebbels, the Nazi propaganda minister declared that "Jewish intellectualism is dead" and he gave his public approval for the students to "clean up the debris of the past".
Well me going through and reading excerpts from the passage widely leads me to believe that this is an informal passage because they are informing you on the history of The United States