If this is an excerpt from a story, I wouldn’t be of much help. But from a layman's perspective, it seems like the character is attempting to please the failed humorist or he or she would have been frank. This in turn may have triggered a chain reaction, prompting the humorist to continue with his jokes which would have further affected the character. He or she is also giving the former a false sense of happiness and appreciation.
This passage may not affect the whole story in a remarkably discernible manner, but it definitely proves the character's penchant for politeness. And that may be be a deciding factor in his or her further decisions that ultimately define the plot of the story.
The <em>chocolate, gooey, and scented</em> brownies tasted <em>delightful, as if it was food for the gods.</em>
hope this helps
The verbal phrase is Unlimited.
Answer: The effect of the point of view is A) the reader gets direct advice on the process. Moreover, the author's purpose is A) to explain how to get around meat restrictions. Finally, the point of view that the author uses in this passage is B) Second person.
Explanation: The point of view that the author uses in this passage is second person as<u> he is directly addressing the reader.</u> What indicates this is the <u>use of the second person pronoun "you"</u>. As a result,<u> the reader receives direct advice from the writer</u>, which is mainly expressed in the first sentence ("If you are really determined to eat meat all week, it is possible to buy a license to do so"). Therefore, the advice is the effect of the second person point of view. As regards the author's purpose, <u>he intends to explain the reader how to eat meat despite the restrictions</u> set on the consumption of this type of food. This is also expressed in the first sentence of the passage.
Picture of journals because then I can see about what others wrote about and I can learn from their past experiences, it’ll help me look back at their collections or rewards