A they were based on finding ways to use available water souces
Answer:
The motivations for the first wave of colonial expansion can be summed up as God, Gold, and Glory: God, because missionaries felt it was their moral duty to spread Christianity, and they believed a higher power would reward them for saving the souls of colonial subjects; gold, because colonizers would exploit resources
Explanation:
The quote indicates a Roman expansion of land. during the rule of Augustus
Explanation:
During the prosperous reign of the king Augustus, the empire of Rome stretched along the lines that the quote has given thus it is a passage about the stretch of land that was under Roman control at that time.
The tone of the passage conveys that it is not just a survey of the land under Roman rule but a boast of the might of the Roman empires and its vast stretch from mythical rivers to far away lands as being described here.
It could be argued that President Jefferson's top priority in his agenda was "<span>C) his foreign policy", since be was a believer that the Executive Branch so stay as far out of domestic issues as possible.</span>