The main idea from the passage is most clearly supported by the illustration is
- Men and women are treated differently by law.
According to the question, we are to discuss about main idea from the passage is most clearly supported by the illustration .
As a result if this, we can see that the passage stressed about the way law treat individuals based on gender difference.
Therefore, based on the passage Men and women are treated differently by law.
Learn more about passage at;
brainly.com/question/12555695
Answer:
A traditional economy is a system that relies on customs, history, and time-honored beliefs.
Explanation:
Hope this helps you sorry if it doesn’t
Answer:
False, they turned to powerful lords
Explanation:
Powerful lords were the heads of feudal societies which were small and housed a number of peasants who were in debt to the feudal lord. These feudal societies were often small, about the size of Andorra, or other micro nations. These societies were often at war with each other and often hired private armies
Answer:
Yes in life whatever people do bad to you love them at the end
Explanation:
Caucus is the right answer.
The term caucus in traditional terminology means a meeting of the particular party constituents in a local area, for the intention of nominating applicants for office or for electing representatives to country or state party committees. The caucus is the earliest system of electing representatives in the U.S., widely recognized as beginning in the English colonies prior to the American Revolution.