Answer:
The opposing forces in the passage would have to be Turner and Revered. Mainly because of their opposite points of view and their willingness to try new things.
What Turner's conflict with himself at the end of Lizzie Bright and the Buckminster Boy is that he has the urge or likeness of staying in the island because he finds it to his liking though even if he wants to stay, he couldn't, it is because of the people who is with him that does not like the island for the people on the island is someone who they dislike and can't trust. So even if Turner wants it, he couldn't do anything about it.
In Lizzie Bright and the Buckminster Boy, the time period of 1912 contributes to the main conflict in the novel since racism against African Americans by whites was the norm at that time". The setting of novel "Lizzie Bright and the Buckminster Boy" by Gary D. Schmidt is 1912. The story focuses on residents of Malaga Island who were placed in a mental hospital.
The historical period contributes to the story due to the fact that racism against African Americans was totally usual in 1912, and Turner become friend with a black girl, so that the social situation turns complicated.
Answer:
The statement that can be assumed about the traditional Japanese culture is:
Option A: Dumplings are a common and popular food in Japan.
Explanation:
Culture mostly refers to the beliefs, values, customs, lifestyle, food and religion of a nation.
Dumplings is believed to be a very common and popular Japanese food. It is like an inseparable element from Japanese cuisine and identifies their culture. Momotaro mentioned that he had the best Japanese millet dumplings in his pouch given by an old man and woman.
Thus, the passage is not about the boys or animals. Neither it says that old couples are not trustworthy. It signifies Option A about the Japanese culture.
The answer is A- A swarm of mosquitoes, meanwhile had discovered the hole in the window screen.
<span>Combining dazzling speculation with a profoundly humanist vision, this astounding alternate history tale presents a dramatic encounter with destiny wrapped around a simple yet provocative premise: the terrifying question of what might have happened if the fateful flight over Hiroshima had gone a bit differently. An extensive interview with the author, offering insight into his fiction and philosophies, is also included.
hope this helps
</span>
Answer:
The figurative language used in the passage is metaphor.The figuaritive language contributs to the meaning of the passage because Michelangelo has a feeling in his get which is metaphorical. It helps clarify my understanding of the passage because it tells me that Michelangelo has a feeling that he will succeed and he feels like he did good.
Explanation:
This is what I think the figurative language is, but I know the rest is right.
It's a metaphor because he had a metaphorical feeling in his gut that he will succeed and you can't get that feeling in your gut. It's trying to tell you that he feels lucky and that he feels like he succeeded.