1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Elodia [21]
3 years ago
12

A statement that influences the words, sentences, or passage around it is a ________.

English
1 answer:
Shtirlitz [24]3 years ago
6 0

Answer:

I think its C. Context. Let me know if im wrong!

You might be interested in
Which revision would most likely improve sentence 7
Zolol [24]

I need more info before this can be answers like what dose sentence 7 say

8 0
3 years ago
To Autumn
Vlad1618 [11]

Answer:

The inference that can be drawn from "To Autumn" is:

A. Autumn is a peaceful and abundant season, full of natural beauty.

The evidence that supports the answer in Part A is:

A. "Season of mists and mellow fruitfulness . . . Conspiring . . . how to lead and bless With fruit the vines . . . And fill all fruit with ripeness to the core."

Explanation:

John Keats was an English Romantic poet, born in 1795, dead in 1821 at the age of only 25. In his poem "To Autumn", Keats describes the season with vivid imagery, praising its abundance. Especially in the first stanza, Keats describes in detail how fruitful autumn is - how fruits and flowers are abundant. They grow ripe, succulent and sweet, thanks to blessed autumn. Keats does not describe autumn as being inferior to spring. Quite the contrary, he says both seasons have their songs. He also describes the transition from autumn to winter beautifully, peacefully. There is no sadness in his description, but the very opposite, with images of noisy animals, rivers, and winds.

7 0
3 years ago
What is the purpose of science fiction genre
11111nata11111 [884]
Science fiction – a genre of fiction dealing with the impact of imagined innovations in science or technology, often in a futuristic setting. or depicting space exploration. Exploring the consequences of such innovations is the traditional purpose of science fiction, making it a "literature of ideas".
8 0
3 years ago
What does transmit mean
snow_tiger [21]
To pass on from one place or person to another or a electrical signal or a trait
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
In the first line of the story, Waverly talks about “invisible strength.” In the second paragraph, her mother tells her, “Strong
sukhopar [10]

This question is regarding "Rules of the Game" by Amy Tan. From the passages about "invisible strength" and Waverly's mother stating that the "strongest wind cannot be seen we can infer that Waverly's mother values strength that can be found in restraint and silence. This can be seen when Waverly cries for candy at the candy store and her mother tells her to "bite her tongue". That time she doesn't get the candy, but the next time they go to the candy store Waverly stays quiet and receives candy. This is the mother's way of rewarding her for staying silent.

5 0
4 years ago
Other questions:
  • What type of phrase is underlined in this sentence?
    12·2 answers
  • Which best revises these sentences to create a more formal style and tone? the benin plaques are important, and people should re
    10·2 answers
  • Jessica put down her book. What is the verb? put down Jessica put and
    8·1 answer
  • Hope and Kaylee ______ (work) on the assignment all day Saturday. *
    14·1 answer
  • Which statement best describes Emerson’s opinion of communities, according to the first paragraph of Society and Solitude?
    13·2 answers
  • No news was expected from them change into active voice​
    5·1 answer
  • What is the meaning of the simile and the meaning in personification ?
    13·1 answer
  • Why was King George VI's war speech such a daunting task for him? A. He had chosen to ignore Hitler's vicious acts when he could
    8·1 answer
  • Compare and contrast the rites of passage in "The Medicine Bag" and Apache Girl's Rite of Passage. Focus on the following:
    13·1 answer
  • Read the following excerpt and answer the question that follows.
    8·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!