Answer:

Area = 105 cm^2

Step-by-step explanation:

Area = (9x6) + (6x6) + 0.5(5x6)

= 54+36+15

=105 cm^2

Best Regards!

**Answer:**

x = 32

**Step-by-step explanation:**

Each angle of the equilateral triangle is 60°.

(2x -4)° = 60°

x -2 = 30 . . . . . . divide by 2°

** x = 32**

__

5y° = 60°

y = 12 . . . . . . . . . divide by 5°

**Answer:**

The mean amount spent = £14.80

The modal product is hoodies.

**Step-by-step explanation:**

Here

25 T shirts each costing £10 were purchased

Amount spent on T shirts = 25 × 10 = £250

30 key ring of £5 were purchased

Amount spent on key ring = 30 × 5 = £150

40 Hoodies for £25 each

Amount spent on Hoodies = 40 × 25 =£1000

30 CD's for £15 each

Amount spent on CD's = 30 ×15 = £450

Total amount spent = 250 +150 + 1000 + 450 = £1850

Total items purchased = 25 + 30 + 40 + 30 = 125

Mean amount spent =

The modal product is Hoodies as the maximum number of hoodies were purchased.

**Answer:**

it shod be B. 1/3

**Step-by-step explanation:**

**Answer:**

One example is the equation:

2x + 6 = 4x/2 + 12/2

To solve this, we need to transpose like terms to the same side.

2x - 4x/2 = 12/2 - 6

2x - 2x = 6 - 6

0 = 0

Since both sides are zero, it means that the equation has infinite number of solutions.

**Step-by-step explanation:**