Well what is the paragraph lol
Answer:
1.Roger Federer is the best tennis player to have ever lived
Explanation:
Answer:
A beach is a landform alongside a body of water which consists of loose particles. The particles composing a beach are typically made from rock, such as sand, gravel, shingle, pebbles, etc, or biological sources, such as mollusc shells or coralline algae.
Explanation:
After reading the passage, I've been battling between answers A. and C. I have decided that the best choice would be A, since the passage clearly states that it is up to the people to protect their rights. Hope this helps! ^_^
The answer is: [A]: True .
____________________________________________________