They live is harsh environment that no other creature could withstand for example thermal vents.
Answer:
Explanation:
During the Renaissance, the European economy grew dramatically, particularly in the area of trade. Developments such as population growth, improvements in banking, expanding trade routes, and new manufacturing systems led to an overall increase in commercial activity.
Answer:
What we can infer from these sentence from the story is:
D. The volunteers planned to connect the refrigerators to a source of electricity.
Explanation:
We can choose the correct option via elimination, after reading the passage. At no point does the passage say anything that would lead us to think the cords and fridges would be used as weapons. Letter A is, thus, eliminated. It also does not mention the amount of time necessary to install all the 60 fridges. We can also eliminate letter B for that reason. Letter C is also wrong, since the lines do not provide us with information about fridges being broken. It is likely some were, but not because we can infer it from the passage.
<u>Letter D is the only correct option. We can infer the volunteers were planning on plugging the fridges to an outlet. Why? Because they were carrying extension cords. That was the whole purpose of carrying them. Otherwise, the fridges wouldn't work. Therefore, we can safely choose letter D.</u>
Answer:
The most best scented candles for kids, of course Home Lights Candles.
Explanation:
All the products of Home Lights Candles are 100% natural scented candles, which are smokeless and harmless and friendly to children. Meanwhile, the packaging of scented candles is also strong and safe when burning. The scented candles in this store are of high quality and low price, which is highly recommended.
http://amzla.com/vb92xwi5r391