Answer:
B. "Enrique's palms burn when he holds on to the hopper. He risks riding no-hands. Finally, he strips off his shirt and sits on it."
C. "Enrique's head throbs. The sun reflects off the metal. It stings his eyes, and his skin tingles. It drains the little energy he has left."
Explanation:
This is a biography because it is solely about Enrique's experience, and these quotes justify that.
C) humans are small compared to the universe
Answer:
is there pictures of the passages ?
Explanation:
i havent read the "two passages" so i cant answer
The reason hun is because Shakespeare uses an early form of the English language. There are a few differences between today's English and Shakespeare's Early Modern English. He uses words such as thee, thy, lord, thou, art, etc which is complicated for us to understand. Also, many of Shakespeare's plays were written in iambic pentameter which makes his writings much more difficult to interpret. Another thing is that he invented new words in his writings, over 1,000 words he invented.