When soldiers went away to war their jobs needed to be replaced to keep the economy stable, women were able to take this opportunity and work in factories for munitions and sewing and many other things, this was a big step in the right direction to gender equality, after WW1 people started to change their attitude and realised that women can work and can do just as good as men in some countries they were given the vote and more opportunities opened for women in different industries and they were able to make a living for themselves instead of being reliant on a husband to get money for their whole family
Answer:
Globalization is the word used to describe the growing interdependence of the world's economies, cultures, and populations, brought about by cross-border trade in goods and services, technology, and flows of investment, people, and information.
Explanation:
Answer:
The detail that best supports the answer to part A is:
“The Internet has radically changed how news sources communicate with their audience, and it has made it harder to define ‘news media’ exactly.” ( Paragraph 1)
Explanation:
The passage talks about different sources of 'news media'. It can be newspapers or radio or various internet sources which either read or write about the recent events happening across the globe. The passage also says that news media tries to unbiased as much as possible but it is very difficult to decide whether a given information is unbiased or not.
The detail from text which supports this is Option A. It says how internet being so wide these days that it becomes difficult to make out which news from 'news media' is correct and unbiased.
Teachers showing favoritism to other students of the same race