<u>Answer:
</u>
Out of the following terms, the one that refers to the method used to enhance the style of speech 'fiction'.
<u>Explanation:
</u>
- To add an essence of articulation to the speech, the speaker can choose to use include fiction in the speech.
- Fiction is capable of engaging the audience to greater extents as it includes interesting incidents and stories.
- By adding fiction, the speaker can make the audience remember his speech for a long time.
Answer:
its none of these, it would be The word dilemma combines di-, a prefix meaning "two," with lemma, meaning "a proposition, theme, or subject.". Our world is filled with propositions, themes, and subjects-matters about which we have to make a variety of decisions as we move through life.
Explanation:
there
Answer:
Flood is the sudden rise of the water level, and large amounts of it, usually caused by heavy rain.
Make a character up, and what is it like to be coming of age, what does it mean? In the story you could add the moment they learn how to drive, or Graduate from high school. Hope this helps
Question 1. It is reasonable to infer that:
Saburo is less afraid of change than his older brother. Jiro thinks the old ways are the right path, and that tradition is the best teacher. On the other hand, Saburo welcomes novelty and embraces the opportunity to open himself to other cultures.
Question 2. Which of the following most accurately describes Saburo?
Visionary and optimistic. He expects that by studying the Western culture, he will have the tools to help his family grow their business, envisioning a path that others haven't considered.
Question 3.
According to the passage, Saburo and Jiro's family
:
Collected and traded rice with the local community. The text mentions that "They kept storage houses for rice and traded or sold rice to local emplyers for a profit".
Question 4.
It is reasonable to conclude from the end of the passage that.:
Both Japan and Saburo's family opened up to the Western world and benefited from the trade. Jiro was swayed by his sensei into accepting his brother plan and later convinced their family, which indicates that people slowly opened up to the foreigners and the trade opportunity.
Question 5. Which of the following is NOT one of Jiro's concerns about Saburo's plans?
He thinks that the financial costs involved in Saburo going to school are too high. Jiro is not worried about the costs, but about the loss of tradition and Japan's glory over the modern American advancements.