The pardoner is characterized in this passage as AN EFFECTIVE SPEAKER AND A SKILLED CON ARTIST.
From the passage given above, the pardoner is shown to be an effective speaker who know how to get the attention of his audience, he is also shown to be a skilled con artist because from the passage we are told that he tricks other people to believe in his lies.
Answer:
he French and Indian War began in 1754 and ended with the Treaty of Paris in 1763. The war provided Great Britain enormous territorial gains in North America, but disputes over subsequent frontier policy and paying the war's expenses led to colonial discontent, and ultimately to the American Revolution.
Explanation:
A lot of natural laws start to be questioned with the Scientific Revolution. That led to new political ways of thought like the improvement of society by promoted freedom, independent rights, and equality.
With scientific discoveries that questioned natural laws, the scientist starts to reflect about government. They thought that people were equal because they were all governed by the same law.
The government was understood as a natural process so it could be improved.
I believe the answer is letter A. Natural rights.
Answer:
In the 1920s more people invested in the stock market than ever before. Stock prices rose so fast that at the end of the decade, some people became rich overnight by buying and selling stocks. People could buy stocks on margin which was like installment buying. People could buy stocks for only a 10% down payment! The buyer would hold the stock until the price rose and then sell it for a profit. As long as the stock prices kept going up, the system worked. However, during 1928 and 1929, the prices of many stocks went up faster than the value of the companies the stocks represented. Some experts warned that the bull market would end.
Buying on credit was a huge problem in the 1920s. Since the 20s was a period of great economic boom, not many people took the future into consideration. Many people bought refrigerators, cars, etc. with money that they did not have. This system was called installment buying. With this system, people could make a monthly, weekly, or yearly payment on an item that they wanted or needed. This happened until Black Tuesday, when the stock market crashed. The two systems, installment buying and buying on credit, left millions of people in debt . When many lost their jobs, they could not pay back the debts they had incurred.