Well, I dk what article it is, but it would always be the main idea of the article. If you already have that then try writing down some supporting ideas that go with the main idea of the text. Things like background characters and unimportant things that don’t have anything to do with the article shouldn’t be included in the summary.
B is the answer. let me know if i’m wrong
First one is does , and second one is work .
Answer:
the answer is reason one: The legal driving age should be raised to eighteen for safety reasons
Explanation:the passage states throughout the text that there are very high risk factors for drivers of such a young age. for reference, the first sentence of the passage talks about car crashes being the leading cause of death for 16-year-old drivers in which the passage as well supports this claim by stating the quote "According to the National Highway Safety Administration, the rate of crashes, both fatal and nonfatal, for sixteen-year-old drivers is almost ten times the rate as that of drivers aged thirty to fifty-nine, as calculated per mile driven". the main idea wants us to focus how many are injured or killed because the minimum age for starting drivers is so low rather than having the audience take attention to the financial struggle driving/owning
The answer that sounds the best to me is D sorry if I’m wrong