1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
oksano4ka [1.4K]
3 years ago
14

Read the following scenario. Mario is earning money by selling magazine subscriptions. He needs to sell 50 subscriptions before

June 1. To help him meet that goal, he has started a goals chart. As steps toward his goal, Mario wrote that he would sell 5 subscriptions a week for 10 weeks. What should Mario do if he sells only 3 subscriptions this week? forget about achieving his goal since he missed a step re-evaluate the situation and refocus on how he can meet his goal stop using a goals chart to track his goals stop selling subscriptions and find a new job
English
2 answers:
dimaraw [331]3 years ago
6 0

Answer:

Re evaulate the sistuaion

Explanation:

nasty-shy [4]3 years ago
5 0

The answer is re-evaluate the situation and refocus on how he can meet his goal.

Hope this helped, have a nice day!

Brainlyest please?

You might be interested in
Which sentence from the article would be most important to include in a summary of the article!<br>​
Lina20 [59]
Well, I dk what article it is, but it would always be the main idea of the article. If you already have that then try writing down some supporting ideas that go with the main idea of the text. Things like background characters and unimportant things that don’t have anything to do with the article shouldn’t be included in the summary.
8 0
2 years ago
To get to the airport, the tram needs to be taken.
zvonat [6]
B is the answer. let me know if i’m wrong
8 0
2 years ago
Please help me what is the correct answer
solniwko [45]
First one is does , and second one is work .
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
TIME REMAINING
Natasha_Volkova [10]

Answer:

the answer is reason one: The legal driving age should be raised to eighteen for safety reasons

Explanation:the passage states throughout the text that there are very high risk factors for drivers of such a young age. for reference, the first sentence of the passage talks about car crashes being the leading cause of death for 16-year-old drivers in which the passage as well supports this claim by stating the quote "According to the National Highway Safety Administration, the rate of crashes, both fatal and nonfatal, for sixteen-year-old drivers is almost ten times the rate as that of drivers aged thirty to fifty-nine, as calculated per mile driven". the main idea wants us to focus how many are injured or killed because the minimum age for starting drivers is so low rather than having the audience take attention to the financial struggle driving/owning

6 0
4 years ago
Read 2 more answers
Part B
Viefleur [7K]
The answer that sounds the best to me is D sorry if I’m wrong
8 0
3 years ago
Other questions:
  • The attitude the author or narrator has toward the subject matter is known as the
    6·1 answer
  • Let's Check In
    9·1 answer
  • I have an essay to write. The topic/theme is "What I treasure most" aka "My favorite things". What thing is the easiest to write
    8·1 answer
  • Read the following text when i looked into her sea green eyes
    13·1 answer
  • Why is it "football player" and not "player football"
    15·2 answers
  • In “The Scarlet Ibis,” how does the death of the scarlet ibis foreshadow the death of Doodle?
    15·2 answers
  • Read the excerpt from A History of the World in 100 Objects.How does the author engage the reader?
    14·1 answer
  • How did the writers of the Declaration of Independence use fear and the possibility of freedom to challenge king George
    7·1 answer
  • What is Harry thinking of at the end of this chapter?
    7·2 answers
  • What can be done to educate students on the dangerous of concussions?
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!