Answer:
The best answer to the question: Which quotation correctly uses ellipsis to shorten Twain´s words, would be: the second one "and there is no reason why I shouldn´t".
Explanation:
The reason for this being the correct answer comes from understanding the purpose of an ellipsis, or ellipses. Ellipses are punctuation marks, just like comas, or periods, that have the specific purpose of marking portions of a written sentence, paragraph, passage, or an entire text, that are not really needed information, but rather added, and which if removed from the text will not affect the overall comprehension of the meaning of the text. In this case, Twain saying "and there is no reason why I shouldn´t" in regards to how long he expects to live, is added information to the main passage that if removed from it will not affect the overall understanding of his meaning.
Answer:
First of all, children in a single-parent family may not get to see their parent often since he/she will be busy working to support the family. Secondly, they might not have much social status and be constantly bullied at school. This will cause psychological damage.
It was either smallpox or measles which arrived from Southern Asia.
Hope this Helps!
Short term memory. Short term memory loss is when someone forgets things that just happened or that have happened a little bit ago.
Answer:
the answer is A. Withholding information about a cure to an illness to test how the illness progresses in humans
Explanation: